22 jan - 09

Idag i skolan hade jag först Engelska, sedan en låång rast eftersom naturkunskapen var inställd. Sedan hade jag hantverk E, och sedan slutade jag. (Skulle haft svenska efter egentligen men jag hade inte nationellt prov idag så jag var ledig, jag har det på tisdag istället)

Sen när jag kom hem fixade jag Frankie lite, klippte klor, borstade tänder & päls och trimmade tassarna lite. Pälsen växer som ogräs där;)
Sedan åkte jag till stan där jag bland annat köpte nya panelgardiner till mitt rum. Tänkte sätta upp dom imorgon :) Och sen köpte jag även en ny matta till mitt rum, en enkel svart trasmatta.

I morgon eftermiddag åker jag till vetlanda för att sedan åka vidare te Åseda, ska bland annat gå på Tonår :D Det ska bli kul, det var längesen... Och sen ska jag, en kompis och några andra sjunga i kyrkan =) Ser fram emot det!

Nu ska jag sova...

Ha det bra alla!

Kramar/carro

19 jan-09

Nu var det dags för lite nytt tjafs från mig då, inget intressant kanske men ändå, måste ju skriva nåt ju :P

Kan börja med att berätta lite om skoldagen, som enligt mig var toppen =) Först på morgonen hade jag musik , och den närmsta tiden ska vi som har musik som individuellt val skapa som band, altså att man är 4-5 personer i varje grupp och spelar/sjunger tillsammans... Ja vet, är så dålig på att förklara men ni förstår nog ändå;) Iaf så skulle vi dela in oss i grupper idag, vilket var lite svårt då det var många som inte var där idag. Men det löste sig tillslut:) Jag ska vara med: Matilda, Lejla, Kristoffer och någon som hette Hanna. Vet typ inte vem det är men det blir nog bra. Sen skulle vi öva lite i olika musikrum samt välja låtar, men dessvärre var det ju bara jag & Matilda som var där utav oss i gruppen. Så vi kunde inte bestämma låtarna, men övade lite iaf. Vi funderade typ på "Hot and cold" med Katy Perry, även "Blessed be your name" med DC talk (men den blir det nog inte då vi vill göra nåt nytt och inte bara samma hela tiden). Jag tycker vi skulle kunna sjunga/spela "into the blue" med Sunrise Avenue eller "Handlake Village" med tAKiDA. Men det går inte bestämma när inte ens hälften är där, och sen har ju alla olika smak så;) Får se hur de går.

Sen efter musiken hade jag hantverksteknik E, och jag fortsatte med att kolla i olika kataloger från leverantörer så jag vet vilka som säljer vad och så vidare... Rätt intressant, faktiskt! ;)

Sen hade jag Engelska B, där vi skulle disskutera en film vi sett de senaste 2 torsdagslektionerna. Hm... Jag har inte sett den (a), kanske på grund av att jag oturligt nog haft körlektion båda lektionerna. Men men, sånt e livet. Vi läste ju även en berättelse om Robinson Crusoe, då han träffade några kanibaler och räddade livet på en, och tänkte ha honom som slav/sällskap, Både segt och trist på samma gång, men det gick iaf.

Och sen skulle jag haft cad-ritning, men den var typ frivillig då min lärare var ledig. Och jag kan ingenting utan hjälp! Är verkligen dålig på cad-ritning :S Men förra veckan klarade jag faktiskt en uppgift på helt egen hand (jaja, nästan då;))
Så jag kom hem med tidiga bussen idag! Sååå skönt :D

Nu ska jag ta en kopp vaniljte och bara mysa en stund i soffan. För sen ska jag allt gå en långis med Frankie lusen;) hihi


Ha det bra alla!

Kramar/Carro


Frankie

Namn: Hightime Sweet Talking Frankie
E: Grandgable's Say It Again Sam
U: Moorwood Sweet Mimosa
Färg: Skuggad sobel m. vita tecken
Ålder: 3½ år
Kön: Hane












Naturfoton


Kaveldun


lövskog


Emån


Badplatsen i Ädelfors, Småland


Ädelfors, Småland


Lövskog, Kalmar


Lövträd


Fin fjäril

Sol och måne


Solstrålar


Sol i moln


Solens spegelbild


Solnedgång

Blommor


Vita blommor


Vit dahlia


Klematis


Svart Stockros


Orange blomma


Lupin


Vitsippa

Zoodjur

När jag var i Tyskland hos en vän en vecka i somras hittade vi på massa roligt:) Bland annat gick vi på zoo, i Wuppertal. Det var sååå kul! =)

Tänkte visa bilder på några djur :)









Början på sista terminen på gymnasiet.

Idag började faktiskt skolan igen, vilket kändes lite konstigt faktiskt. Nu när man har haft praktik i 7 veckor och även 2 lov sedan man sist hade skola, så känns det lite konstigt nästan att vara här igen. Men sååå otroligt kul att träffa mina vänner igen :D Har saknat dom så himla mycket...

Jag hade även körlektion idag, så jag missade engelskan. Men körlektionen var mycket roligare =) Men det gick väl lite så där får jag väl erkänna, men jag krockade iaf inte och inte heller körde jag över någon så det gick rätt skapligt;)

Nu ikväll har jag inte gjort så mycket, faktiskt inget ovanligt. Men nu när skolan börjat igen blir det ju läxor och sånt som ska göras... suck, men nu måste jag hur som helst börja anstränga mig för att klara alla betygen.

Nähä, nu tror jag det är dags att sova :)

Godnatt och sov gott! <3